backgroundImage

Partners

JC Techniek is Uw partner voor de installatie van :

Renson

Lemmens

Codumé

J.E. StorkAir

Thermad Brink

Welkom bij JC Techniek

JC Techniek is een bedrijf die gegroeid is in de wereld van de ventilatie en de luchtbehandeling.
In 2005 werd het bedrijf opgericht door de huidige zaakvoerder Jürgen Callens.
In het begin werd het snel duidelijk dat de toekomst van JC Techniek in de luchtbehandeling en ventilatie lag.
JC Techniek werkte mee aan tal van grote projecten in binnen- en in het buitenland.
Altijd stond het transport van lucht centraal.
Drukkerijen, tegelfabrieken, vlasfabrieken, autofabrieken, fabrieken waar vliegtuigonderdelen gemaakt worden, dakbedekkingsfabrieken, enz.

Door de kennis van verschillende montagetechnieken kreeg JC Techniek naam en faam als een bedrijf die er op stond kwaliteit te leveren.
In 2006 startte JC Techniek met zijn eerste werknemer die nu nog altijd deel uitmaakt van onze ploeg vakmensen.

De opstart van het werken met eigen personeel viel samen met de nieuwe ventilatiewetgeving, deze wetgeving verplichtte iedere bouwheer ventilatie te plaatsen in zijn woning en/of appartement.

Door onze ervaring in de luchtbehandeling op industrieel vlak, toe te passen op de luchtbehandeling en ventilatie in de residentiële sector zijn we een bedrijf geworden die van lucht verplaatsen zijn passie gemaakt heeft.
Ventilatie en rookgasafvoer heeft voor JC techniek niet veel geheimen meer.

Een belangrijke waarde in onze onderneming is innovatie. JC Techniek verruimt zijn technische vaardigheden voortdurend met nieuwe kennis en creatieve ideeën.
Regelmatige bijscholing van onze medewerkers houdt hun vakkennis up-to-date. Zo garanderen we u kwalitatief hoogstaande oplossingen.

Trots wil ik vermelden dat we inmiddels uitgegroeid zijn tot een erkend project-installateur van Renson ventilatieprodukten. De keuze voor Renson was snel gemaakt, omdat het zorgen voor een aangenaam binnenklimaat een passie is, die gedeeld wordt door Renson en JC Techniek. Ook de constante ontwikkeling van nieuwe produkten, en verbetering van de bestaande produkten, sluit heel nauw aan, met wat onze visie is op montage, waarbij wij constant zoeken naar de beste montagetechnieken.